KAARTVERKOOP VANAF 
1 JANUARI '19

DOODSOORZAAK CHOCOLADE

Toneelgroep Phoenix speelt 19 & 20 april 2019 in Vestzaktheater het Zwijnshoofd de productie ‘Doodsoorzaak: Chocola’, geschreven door Paul Freed vertaling Linda Slokker.

 

Een thriller in 2 bedrijven zal er voor zorgen dat chocola nooit meer hetzelfde zal smaken… Kom snel terug en bestel kaarten voor deze overheerlijke voorstelling!

 

VERHAAL

In het compleet verbouwde Weidebroek Health Centre stijgt de spanning tot ongezonde hoogtes: een gestreste nieuwe directeur nadat de vorige eigenaar dood is aangetroffen achter zijn bureau, een zomerstorm die de heropening in gevaar brengt en tot overmaat van ramp blijkt ook  niemand zijn leven zeker. Er lopen mensen rond die niet zijn wat ze lijken, er staat een gevaarlijke doos chocola en er vallen als snel twee doden. Wat is er gebeurd, wie heeft het gedaan? Wat is het motief en…wie heeft er een motief? Waarom wil de nieuwe directeur er persé geen politie bij? Wat is de toch wel gespannen relatie tussen de directeur en de manager van de sportzaal? Alle ingrediënten voor een spannende thriller voor een toneelschrijver die ‘plots’ opduikt. Samen met de algemeen manager van Weidebroek Health Centre probeert hij de dader te ontmaskeren. Of zijn ze het zelf?

Kijk, oordeel en geniet.

GESPEELDE PRODUCTIE:

 

Liefs!
 
gespeeld: 2018

De Dinner Party
 
gespeeld: 2017

Huis vol idioten
 
gespeeld: 2016

Wij danken onze PH.i.p's:

KAARTVERKOOP VANAF 
1 JANUARI '19

Wij danken onze PH.i.p's: